Bevrijdend plasje

Home»Laatste Nieuws»Bevrijdend plasje
Bevrijdend plasje

Onze penningmeester Ton Hesp neemt zijn taak serieus. Zeer serieus zelfs. Net als alle andere bestuursleden trouwens. Maar Ton spant de kroon! Na onze laatste vergadering verlieten we met z’n allen moe maar voldaan het gebouw van Sportvisserij Nederland.

Met z’n allen? Niet bepaald. Want later die avond ontvingen we een telefoontje. Eerst was het lastig te achterhalen wie de beller was door het nodige lawaai in de achtergrond. Maar al snel hoorden we dat het Ton was die verwoede pogingen ondernam om het lawaai te overschreeuwen: hij was ingesloten. Vlak voor ons vertrek bezocht Ton namelijk het toilet zonder ons in te lichten. Geen probleem, dat doen we allemaal. Maar hij deed er wel tamelijk lang over. En dat doen wij niet.

Het moet een vreemde gewaarwording zijn geweest toen Ton de WC verliet en in een aardedonkere hal terecht kwam. Waarna het alarm afging en plots een orgie van geluid losbarstte. Hij zal er vreemd en verwilderd hebben uitgezien want de gewaarschuwde politieagente durfde Ton niet te bevrijden. Pas later, onder bescherming van een tweetal beveiligingsbeambten werd Ton de vrijheid gegund.

Ton, namens vliegvissend Nederland: excuses voor hetgeen je overkomen is. En ook bedankt: er kan weer een anekdote worden bijgeschreven aan de toch al kleurrijke Fly Fair geschiedenis.

Comments are closed.