Bram van Houten (Nederland)

Home»Binders»Bram van Houten (Nederland)
Bram van Houten (Nederland)

Mijn naam is Bram van Houten ik woon in Nederland in de plaats Puttershoek, ben getrouwd en heb een zoon. Vliegvissen en binden doe ik nu 23 jaar. Ik ben begonnen met binden bij Ben Pont, de nestor van het nimf vissen in Nederland. Van Ben heb ik de basis van het binden geleerd en was daardoor vele zaterdagen in zijn winkel te vinden. Nu bind ik bijna dagelijks en probeer ik zoveel mogelijk verschillende bestaande patronen een eigen look te geven. Want eigenlijk is alles al eens gebonden. Ben graag met nieuwe materialen bezig en probeer zo bestaande patronen nog aantrekkelijker te maken. Ook maak ik vlieg bind tools, een nieuwe hobby. Mijn favoriete vislanden zijn Tsjechië en Slovenië en mijn thuiswater is de Amblève in de Ardennen. Ik ben een eigen website waar ik mijn nieuw gevonden bindmaterialen en tools aanbied. Kijk eens op www.dutchflytying.com

Ik wens een ieder veel bind en vis plezier

Bram van Houten.

Comments are closed.