Eric Hehemann (Nederland)

Home»Binders»Eric Hehemann (Nederland)
Eric Hehemann (Nederland)

Eric kennen we via de social media. Daarin plaatst hij vaak een verslag van zijn visdagen. Hij vist veel in de Ronde Bleek. Dit is een betaalwater in de buurt van Sterksel in Noord-Brabant. Het water biedt uiteenlopende mogelijkheden voor het vissen met de vliegenhengel. ook is het aantal vissoorten divers te noemen.Ongeveer twee derde van de het complex is ingericht en uitsluitend open gesteld voor het vliegvissen.

Er kan gevist worden vanaf de oever, wadend vanaf vaste steigers, met bellyboot en vanaf varende vlotten met elektro motor.

Er zwemmen regenbogen en bruine forellen van 1 tot tot 8 kg zwaar. Verder zwemmen er beekridders, mooie baarzen en zeelt, voorn, karper, steur en Wipers, een hybrid bass die langer kan zijn dan 50 cm.

De Ronde Beek is het gehele jaar geopend, behalve in de periode wannneer de temperatuur te hoog is voor de vis. Je kan begeleid worden door Eric Heheman. Loop even bij hem langs tijdens de Fair. Hij heeft ook kortingskaarten iggen voor de Rode Beek: met zo’n 10 urenkaart krijg je 50% korting op het normale tarief!

Comments are closed.