Even terug kijken

Home»Even terug kijken

Fly Fair 2016 was een feestje! Niet alleen Thé Ørgänizátiøn kijkt terug op een geslaagd festijn, ook de ruim 1400 betalende bezoekers, de standhouders en de vrijwilligers lieten zich niet onbetuigd. Net als het team van Forelvijvers de Berenkuil, want ook zij kijken met plezier terug op het voorbije Fly Fair weekend. Jazeker, we hebben een beetje mazzel gehad met het weer. Maar een oud gezegde stelt dat je het geluk kunt afdwingen. Hetgeen geschiedde.

We hebben willekeurig een aantal reacties verzameld. Niet alles, want dat is ondoenlijk want zelfs na een week ontvangen we nog complimenten. We worden er verlegen van. Voor een compilatie van reacties kun je hier terecht. Ook hebben Hans Spruijt, Jeannette de Jong en Rudy van Duijnhoven het nodige fotografisch vast gelegd. En last but not least heeft Stephan Oude Nijeweme op geheel eigen wijze een fijn videoverslag gemaakt van het Fly Fair weekend.

 

compilatie van reacties fotoverslag Hans Spruijt fotoverslag Jeannette de Jong video verslagen Stephan Oude Nijeweme fotoverslag Rudy van Duijnhoven
daniela hans_spruijt jeannette stephan rudy