Koppang Camping

Home»Exposanten»Koppang Camping
Koppang Camping

Koppang Camping – in het zuid-oosten van Noorwegen – ligt aan de oever van de rivier de Glomma, welke bekend staat als één van de mooiste vliegvis rivieren in Noorwegen.
De camping biedt ruime kampeerplekken voor tenten, caravans en campers. Daarnaast verhuren wij 20 hutten in verschillende formaten en uitrustingsniveaus. 11 Van deze hutten zijn voorzien van eigen sanitaire voorzieningen.

Met ongeveer 80 km vliegviswater aan de Glomma en een 20-tal meren in de directe omgeving is Koppang Camping het walhalla voor elke vliegvisser die op zoek is naar sublieme vismogelijkheden in een prachtig landschap. Wij verhuren ook kano’s en mountainbikes en organiseren eland- en beversafari’s. Er zijn prachtige wandelingen te maken in de directe omgeving en we voorzien u graag van mooi auto rondritten. Dankzij deze activiteiten is Koppang Camping ook zeer geschikt als uitvalsbasis voor gezinnen waarvan niet iedereen vliegvist.

Vliegvissers kunnen rekenen op onze kennis van de omgeving en de rivier. We vertellen u graag welke vliegen u kunt gebruiken en waar u het beste kunt gaan vissen. Daarnaast bieden we Guiding Service. Voor de vliegvissende snoekvissers verhuren wij een motorbootje op een prachtig meer in de nabijheid van de camping.
Bezoek voor meer inspiratie onze website www.koppangcamping.no

Comments are closed.