Koppang Camping

Home»Exposanten»Koppang Camping
Koppang Camping

Koppang Camping – in het zuid-oosten van Noorwegen – ligt aan de oever van de rivier de Glomma, welke bekend staat als één van de mooiste vliegvis rivieren in Noorwegen.
 De camping biedt ruime kampeerplekken voor tenten, caravans en campers. Daarnaast verhuurt Koppang 20 hutten in verschillende formaten en uitrustingsniveaus. Van deze hutten zijn 11 exemplaren voorzien van eigen sanitaire voorzieningen.

Met ongeveer 80 km vliegviswater aan de Glomma en een 20-tal meren in de directe omgeving is Koppang Camping het walhalla voor elke vliegvisser die op zoek is naar sublieme vliegvis mogelijkheden in een prachtig landschap. Koppang Camping verhuurt ook kano’s en mountainbikes en organiseert eland- en beversafari’s. Er zijn prachtige wandelingen te maken in de directe omgeving en ze voorzien je graag van mooi auto rondritten. Dankzij deze activiteiten is Koppang Camping ook zeer geschikt als uitvalsbasis voor gezinnen waarbinnen niet iedereen vliegvist.

Vliegvissers kunnen rekenen op kennis van de omgeving en de rivier. Vanzelfsprekend vertellen ze je graag welke vliegen je kunt gebruiken en waar je het beste kunt gaan vissen. Daarnaast bieden ze Guiding Service. Voor de vliegvissende snoekvissers verhuren zij een motorbootje op een prachtig meer in de nabijheid van de camping.

Koppang Camping organiseert in de week van 2-8 september 2018 ook een Workshop Vliegvissen op stromend water in Noorwegen. Deze workshop is geschikt voor zowel gevorderde als beginnende vliegvissers. Er zijn nog twee plaatsen beschikbaar.

Bezoek voor meer inspiratie en informatie hun website www.koppangcamping.no

Koppang Camping heeft een stand in pagode 15

Comments are closed.