QFLYSHOP

Home»Exposanten»QFLYSHOP
QFLYSHOP

Na een zeer succesvolle Fly Fair in 2016 kunnen we dit jaar weer gaan genieten van de Fly Fair 2018. Qflyshop pakt het groots aan deze editie… letterlijk en figuurlijk, met een stand van maar liefst 100m2! De locatie is zo gekozen dat wij direct aan het water staan (zie plek 40 op de plattegrond) en dat u diverse hengels en lijnen, zowel enkel als dubbelhandig zelf kan testen.

Zelf een keer zien of de Douglas SKY echt de beste 9ft #6 hengel is zoals we lezen in de Yellowstone Angler Shootout? Of een van de nieuwe enkelhandige Mackenzie FX1 Graphene hengels proberen? Het kan en mag allemaal tijdens de Fly Fair bij Qflyshop. Tevens hebben wij een aantal hele mooie aanbiedingen deze twee dagen. Aanbiedingen die echt alleen op de beurs gelden, dat wilt u niet missen!

Buiten dat wij bekende vliegvis merken meenemen zoals Thomas & Thomas, Douglas Outdoors, Abel Reels, Ross Reels, Galvan Reels, RIO, Costa Sunglasses en ga zo maar door. Nemen wij ook een hele hoop bindmateriaal mee naar de Fair. Extra speciaal deze keer is dat wij ook een aantal speciale gasten mee nemen.

Aanwezig op de Qfly stand zullen zijn: Guideline met hun complete beursstand van 3x3m en een groot aantal nieuwe items. Zo zal o.a de nieuwe Guideline ULS 3D+ ( Ultra Light Scandi ) lijnen te testen zijn. Deze ULS lijnen zijn speciaal gemaakt voor enkelhandige hengels. Ook FutureFly is aanwezig bij Qflyshop en er zal op beide dagen iemand aanwezig zijn die de mooiste Zalm maar ook Zeeforel vliegen gaat binden. Als klap op de vuurpijl komt 3-voudig wereldkampioen Spey casten Scott Mackenzie naar de Qfly stand. Niet alleen met zijn gerenommeerde dubbelhandige hengels. ook zijn enkelhandige Graphene hengels zijn geweldig! Zo goed dat wij de hele range op voorraad hebben genomen. U moet deze hengels echt zelf proberen om het te geloven. Veel merken hebben een speciale NaNo coating of andere marketing truc. Maar niemand behalve Mackenzie heeft een professor gespecialiseerd in Carbon aan boord gehaald die zowel voor de Formule 1 en NASA heeft gewerkt! Professor Gary Savage heeft met het Mackenzie team unieke hengels ontwikkeld die sterker en lichter zijn… maar vooral beter werpen en vissen.
Verder een hoop gekkigheid en gezelligheid op de stand dus kom vooral langs bij de stand Qflyshop

Wil je meer weten over QFLYSHOP? Lees dan hun blog of bezoek hun Youtube kanaal voor nieuwe en interessante artikelen, video’s en nog veel meer…

QFly staat met een grote tent op plek 40

Comments are closed.