Rien de Wolf

Home»Exposanten»Rien de Wolf
Rien de Wolf

In 1970 hakte Rien de Wolf een knoop door. Van de een op de andere dag stopte hij met zijn lompenhandel en begon hij een dumpstore, een van de eerste in Nederland. Een dumpstore is een winkel die zich voornamelijk specialiseerd in de handel van oude legerartikelen. in de beginjaren van de winkel was dit (samen met kampeerartikelen en gereedschappen) de belangrijkste handel.
Door de jaren heen werd de winkel steeds groter. De laatste 10 jaar was er ongeveer 1000 m2 aan winkelruimte ontstaan en waren er veel andere artikelen bij gekomen. Zo was er nu een grote watersportafdeling maar ook de kleding en schoenen waren steeds belangrijker geworden. Dit gold ook voor de kampeerafdeling. In 1990 zijn de twee zonen, die al geruime tijd in de winkel aan het werk waren, medevennoten geworden. Met hen mede aan het roer kreeg de winkel een nog grotere naam en faam.
Sinds mei 2006 is de winkel gevestigd in het nieuwe pand aan de Papaverweg 43 in Amsterdam. De winkel is heel overzichtelijk. Het assortiment is behoorlijk groot en wordt steeds ruimer en ruimer. Zo hebben ze nu bijna hun hele tent en botencollecties keurig uitgestald en de kleding en schoenen afdeling is bijna 4 keer zo groot geworden. Ook de watersport en kampeerartikelen zijn ongeveer 2 keer zo groot geworden als in de oude situatie.

Bezoek de website

Comments are closed.