Menu Close

Editie 2022 geannuleerd
Edition 2022 cancelled

Fly Fair verplaatst naar 2023
Fly Fair postponed to 2023

Na twee mooie edities bij De Berenkuil heeft de organisatie van de Fly Fair helaas moeten besluiten om deze door te schuiven naar 2023.
 
Het is niet mogelijk gebleken om nu op een (financieel) verantwoorde wijze een FlyFair te houden. Ondanks dat de voorbereidingen in volle gang waren en een aantal exposanten hun deelname hadden bevestigd zijn de onzekerheid omtrent de versoepeling van de Coronaregels voor evenementen en aanvullende eisen van de gemeente voor de evenementenvergunning doorslaggevend geweest in dit besluit.

De organisatie is inmiddels in gesprek met een aantal alternatieve locaties. Om dit evenement, dat volledig door vrijwilligers tot stand wordt gebracht, succesvol te kunnen ‘verhuizen’ naar een andere plek is besloten om hiervoor voldoende tijd te nemen. De organisatie betreurt het zeer dat deze editie niet bij De Berenkuil kan plaatsvinden en hoopt dat het op termijn op deze centrale, unieke locatie alsnog mogelijk is.

We kijken uit naar een mooie Fly Fair in 2023.

After two great editions at De Berenkuil, the organization of the Fly Fair has unfortunately had to decide to postpone it to 2023. It has not been possible to hold a FlyFair in a (financially) responsible manner now.