Menu Sluiten

Exposanten

Beste vliegvisvrienden

Zoals eerder aangekondigd is de organisatie al enige tijd druk in de weer met de voorbereidingen van FLY FAIR 2022. De teleurstelling van het niet doorgaan van de editie 2020 laten we achter ons. We gaan ervan uit dat de pandemie niet opnieuw roet in het eten gooit en dat we in 2022 weer, als vanouds, een mooi vliegvisfestein mogen beleven. Het succes van de Fly Fair wordt mede bepaald door jullie, de exposanten. Want ook door jullie aanwezigheid en inzet hebben indertijd ruim 1500 betalende bezoekers kunnen genieten van dit feest. En wat ons betreft streven we dit keer samen naar minimaal 1750 bezoekers.

Never change a winning team. De opzet van Fly Fair 2022 blijft grotendeels ongewijzigd. Net als de verleden keer hebben we gekozen om het pagodedorp te laten verrijzen op het terrein van van Forelvisvijvers De Berenkuil in Putten. Deze fraaie locatie is perfect te bereiken aan de Berencamperweg 11 te Putten (A28 afrit 9 en je bent er).

Graag nodigen wij u uit deel te nemen aan de Fly Fair 2022, opdat het weer een feest mag zijn vóór en dóór vliegvissers. Ook al gaat het om een uitgestrekt terrein, toch is er op de Fly Fair helaas een beperkt aantal pagodes beschikbaar. Daarom raden wij u ook aan zo spoedig mogelijk een pagode te reserveren. Zodat u meer dan voldoende ruimte (25 m2 per pagode!) heeft om uw bedrijf of organisatie te presenteren.

Klik hier voor het aanmeldformulier (PDF).

Bij deze brief vindt u als bijlage:

  • een reserveringsformulier voor een pagode tijdens de Fly Fair 2022 en een reservering voor de Eve of the Fly Fair in Restaurant De Berenkuil.
  • algemene info over de Fly Fair 2022
  • een plattegrond van het Fly Fair terrein
  • een plattegrond van de omgeving
  • de mogelijkheid een banner te reserveren ter verhoging van uw herkenbaarheid
  • de mogelijkheid promotie te maken op de plattegrond leaflet die elke bezoeker krijgt uitgereikt