Menu Sluiten

Standhouders

FLY FAIR 2023, MEI 13 – 14

Graag nodigen wij u uit deel te nemen aan de Fly Fair, opdat het weer een feest mag zijn vóór en dóór vliegvissers. Ook al gaat het om een uitgestrekt terrein toch is er op de Fly Fair helaas een beperkt aantal pagodes beschikbaar. Daarom raden wij u ook aan zo spoedig mogelijk een pagode te reserveren. Zodat u meer dan voldoende ruimte (25 m2 per pagode!) heeft uw bedrijf of organisatie te presenteren.

De wereldberoemde Eve of the Fly Fair is niet vergeten en wordt op de zaterdagavond 13 mei georganiseerd in het restaurant.

U kunt uw voorkeur aangeven voor een specifieke pagode (zie plattegrond). Ook als u kiest voor de huur van een halve pagode, dan kunt u aangeven met wie u deze pagode wilt delen. De organisatie doet haar best maar kan echter niet garanderen dat aan uw voorkeurswensen voldaan wordt.

Mocht u meer buitenruimte nodigen hebben voor de presentatie van bijvoorbeeld boten of ander ruimte eisend hengelsport materiaal, neem dan gerust contact met ons op. Voor meer vragen over Fly Fair 2023 – schrijf of bel ons:

Ton Krabman
tonkrabman@online.nl
☎ +31 (0) 6 2488 7184

Klik hier voor het inschrijfformulier (PDF).
Klik hier voor de deelnemersvoorwaarden (PDF).

Mocht het invullen van de PDF niet lukken, download dan het Wordbestand