Menu Sluiten

Algemene voorwaarden VNV webshop

Algemene voorwaarden online kaarten van de FlyFair.

 • Tickets zijn digitale Tickets en worden per e-mail verstrekt, elke Ticket is voorzien van een ‘at random’ gegenereerde unieke (bar)code in combinatie met een uniek serienummer. Daarnaast is er leesbare tekst aan het Ticket toegevoegd, De (bar)code moet kunnen worden gescand om toegang tot de FlyFair te krijgen. Een Ticket is éénmalig geldig voor een persoon die voldoet aan de criteria die zijn omschreven op het Ticket, tenzij dit als zodanig anders is vermeld op de website en/of het Ticket.
 • Tickets zijn beperkt geldig en voorzien van een geldigheids-datum of -periode. Na deze datum of periode vervalt het recht op toegang. Tickets worden niet uitbetaald en de geldigheid van de Tickets kan niet worden verlengd of aangepast.
 • Misbruik is strafbaar.
 • De getoonde prijzen zijn nettoprijzen en dus inclusief BTW. Er worden geen andere kosten aangerekend of toegevoegd. Overige promoties en/of kortingsacties zijn niet van toepassing op de Tickets.
 • De Vereniging Nederlandse Vliegvissers (FlyFair) is verantwoordelijk voor de correctheid van (bar)codes op de Tickets.
 • Verzoeken tot annuleringen dienen schriftelijk te worden ingediend bij De Vereniging Nederlandse Vliegvissers (FlyFair) via het mailadres penningmeester@vnv.nu.
 • De Vereniging Nederlandse Vliegvissers (FlyFair) behoudt zich het recht voor zonder opgaaf van redenen een aankoop/bestelling te weigeren. In deze gevallen zal een e-mail worden gestuurd naar het opgegeven adres bij de geweigerde aankoop/bestelling.
 • De koper is verantwoordelijk voor de juiste vermelding van de gegevens die noodzakelijk zijn om betalingsafhandeling middels de op de website aangeboden mogelijkheden te faciliteren. Het verstrekken van onjuiste of onvolledige gegevens kan leiden tot het niet toezenden van Tickets.
 • De Vereniging Nederlandse Vliegvissers (FlyFair) zal zorgdragen voor de verzending van de bestelde Tickets.

Algemene voorwaarden VNV webshop

 

Levering? Zo spoedig mogelijk!

Vereniging Nederlandse vliegvissers (VNV) bezorgt je Internetbestelling door heel Nederland en levert meestal binnen 10 werkdagen. We zijn geen commerciële webshop, maar een vereniging met vrijwilligers die de webshop laten werken. Wordt die termijn van 10 dagen overschreden, dan krijg je daar zo snel mogelijk bericht van. Wil je vervolgens de koop ongedaan maken, dan wordt de koopovereenkomst kosteloos ontbonden. VNV stort het door jou betaalde bedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen volledig terug.

Betalen via Internet

Bij aankopen via deze webwinkel weet je precies wat je koopt en wat je daarvoor betaalt. De prijs die bij het artikel vermeld staat, is de prijs inclusief BTW en verzend-/ administratiekosten. Administratieve fouten worden zo snel mogelijk gecorrigeerd.

Niet goed – geld terug

Is het artikel bij aflevering kapot of niet compleet, dan zorgt VNV voor vervanging. De kosten hiervan zijn voor rekening van VNV.
Voorwaarde is echter wel dat de klacht binnen 30 dagen gemeld wordt en dat het betreffende artikel binnen 30 dagen naar VNV terug gestuurd wordt. In deze gevallen zijn de verzendkosten voor onze rekening.

Is het artikel wel goed, maar heb je spijt van je aankoop? Je hebt een bedenktijd van 7 werkdagen om je goederen te retourneren. Kijk voor meer informatie bij ‘bedenktijd’.

Bedenktijd

Wettelijk gezien heb je na ontvangst van de ‘op afstand’ gekochte goederen een bedenktijd van 7 werkdagen. Spijt van je aankoop? Retourneer de bestelling (of een deel daarvan) binnen 7 werkdagen na ontvangst van je bestelling. Opgaaf van redenen is niet nodig. Stuur een mail naar webshop@vnv.nu met een lijst van de artikelen die je wilt retourneren. Je krijgt van ons een bevestigingsmail met uitleg hoe de artikelen geretourneerd kunnen worden.

Voorwaarden zijn dat

 1. je de bevestigingsmail meestuurt;
 2. dat het artikel niet beschadigd is;
 3. dat het artikel nog in de originele verpakking zit (een eventuele verzegeling mag dus niet verbroken zijn).

Na ontvangst van de teruggestuurde artikelen ontvang je het aankoopbedrag van die artikelen uiterlijk binnen 30 dagen terug. Bij retourzending op grond van de wettelijke bedenkttijd zijn de verzendkosten voor jouw rekening.

VNV kan in speciale gevallen afzien van de hierboven geschetste bedenktijd. Als VNV gebruikmaakt van die mogelijkheid, staat dat bij het artikel waar afwijking van de regel voor geldt, duidelijk vermeld.

Voor een zending die beschadigd of onvolledig bij je wordt afgeleverd, gelden andere regels. Kijk daarvoor bij ‘Niet goed – geld terug’.

Speciale acties

Bij speciale acties wordt altijd de actieperiode vermeld. Bestellingen buiten deze periode kunnen niet meer tegen actieprijzen worden geleverd.

VNV kan niet aansprakelijk gesteld worden voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.

Privacy gegarandeerd

Zie ook ons privacy beleid: klik hier