Menu Close

Visitors

Bezoekers

Koop nu je toegangskaartje voor de Fly Fair met korting!

Tickets:
Dagticket:€ 12,- online
(Aan de kassa: VNV leden € 13,50. Niet leden € 15,-)
Bestel hier je tickets
Weekend ticket:€ 20,- online

Parkeren

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Openingstijden:
Zaterdag 13 mei:10.00 tot 18.00 uur
Zondag 14 mei:10.00 tot 16.00 uur

Standhouders

A&M

De shop van Manfred en Arjan is voor velen al een bekende. Wederom staan zij met uitgebreid assortiment als een van de eerste winkeliers in de pagode rij.

Danish Fishing Lodge

Our new lodge, entirely designed and built in 2021 in front of the sea, is located directly on one of the most beautiful Danish seascape surroundings, in the so called area of “AA”, a picturesque farming, fishing & country community in the south western part of Fyn, Denmark (we are still close to Helnaes. The waters near our Lodge offer some of the best sea trout fishing of all Fyn and Denmark.

Elberse International

Peter Elberse heeft ongelooflijk veel ervaring en expertise op het gebied van vliegvissen. Met Elbi International is hij prominent op de Fly Fair aanwezig. Hij heeft overal ter wereld gevist en is al 4 x gelauwerd Nederlands Kampioen Vliegvissen. In zijn stand toont hij vele producten op het gebied van vliegvissen. Tevens geeft hij onderdak aan kunstschilder Remko van den Berg, die ter plekke zijn werk tentoonstelt en ook daadwerkelijk palet en penseel ter hand neemt.

Exclusive en Qflyshop

Wij zijn een gespecialiseerde vliegviswinkel en verkopen uitsluitend vliegvis spullen. Of u nou op zoek bent naar een hengel, reel, lijn of nieuwe leaders en tippet materiaal, wij hebben een zeer groot assortiment.

Fasna Fly Fishing

Passie voor vliegvissen
We zijn gewoon geobsedeerd door alles wat met vliegvissen te maken heeft. Met onze uitgebreide lokale en internationale ervaring zijn wij er om u te helpen uw passie voor vliegvissen na te jagen. Of dit voor riviervisserij / reservoir is, bij fasna flyfishing staan we voor u klaar.

Federatie Vlaamse Vliegvissers

De Federatie Vlaamse Vliegvissers is van belang voor alle alle Vlaamse vliegvissers en verenigingen. De FVV heeft als doel de vliegvissport te verspreiden en te ontwikkelen, ook internationaal.

De Federatie promoot zowel het recreatief - alsook competitief vliegvissen in binnen- en buitenland. Zij overkoepelen de Vlaamse vliegvisclubs en staan deze met raad en daad bij. Op de Fly Fair ontbreken zij niet. Voor vliegvissers in Zuidelijk Nederland is de Federatie een interessante Partner.
Voor informatie over het vliegvissen in de rivieren in België, maar ook over het vissen op reservoirs, zoals bij Kluizen kun je bij hun terecht. De FVV staat samen met de VNV in een pagode bij de vijvers.

Float Plus – Belly Boats

Bij FloatPlus zie je perfecte, lichtgewicht belly boats – te gebruiken in verschillende omstandigheden. Zeer interessant voor de vliegvisser die comfortabel en veilig wil vissen.

Fly Fishing for Pike

Alles op het gebied van vliegvissen op snoek – informatie van een zeer ervaren vliegvisser en het benodigde materiaal vind je in de stand van FFFP.

Fly Supply

Fly Supply laat zich ook zien bij de Fly Fair. De winkel en webshop heeft wekelijks vele nieuwe artikelen en activiteiten. Denk maar aan de nieuwe merken of bindacties van Daan in de shop en de bindfilmpjes op YouTube. Op de Fly Fair ook veel kleding van de bekende merken.

Freeranger Canoe

Freeranger Canoe bouwt houten kano’s die traditionele ontwerpen combineren met moderne epoxy composiettechnologie. Onze duurzame houten kano’s zijn sterk en licht en peddelen fantastisch. Je hebt ze voor het leven. Een houten kano wordt een familiestuk met een bijzondere geschiedenis. Je kunt hem doorgeven aan je kinderen en kleinkinderen. De elegante lijnen en de gloed van het hout geven hen een uitzonderlijke, tijdloze schoonheid.

Guma Kayaks

Alles op het gebied van kajakken, kanoën, een “sit-in of een sit-on top” is bij GUMA Kayaks te zien. Ook tal van accessoires, nodig voor een kayaktocht. Voor de vliegvisser zijn er vele interessante keuzes. Kom langs bij de stand van Guma Kayaks bij de visvijver.

Outdoor Roosendaal

Wij opereren vanuit de naam Outdoor Roosendaal. In het assortiment hebben we Patagonia Flyfishing artikelen opgenomen omdat de eigenaar van het bedrijf een fanatieke vliegvisser is, echter het bedrijf richt zich volledig op outdoor artikelen zoals bijv. Fjall raven etc. Dit zal dan waarschijnlijk ook o.a. aangeboden worden

Remko van den Berg

Mijn streven is om een schilderij zo natuurgetrouw mogelijk te schilderen en zo het kunstwerk tot leven te brengen. Naast schilderen ben ik een hengelsport-en natuurliefhebber. De ijsvogel is daarom mijn handelsmerk.

Tropical Fly Fishing

Fresh Water Fly Fishing & Salt Water Fly Fishing
Rene van Heezik kan je enthousiast en met enorme kennis van zaken voorlichten over fantastische visreizen.

Val Rendena Camping & Lodge

At Camping Val Rendena, you can also purchase fishing licenses. The Sarca River, which runs through Val Rendena, flows directly next to our camping area, and a short distance away is our sport fishing pond, where you can catch Arctic char.
This area of Trentino is one of Italy's leading fishing destinations!

VNR

De Vereniging Nederlandse Roofvissers, afgekort VNR, heeft als doelstelling: "Bevordering van de specifieke roofvisserij en bescherming van de roofvisstand en haar biotoop in het kader van de sportvisserij".
De VNR is aanwezig op zondag om voorlichting te geven over het vangen en juist behandelen van deze prachtige vissen.